A Magyar Fesztivál Szövetség Nyugat-Dunántúli Regionális Szakmai Napja

2015. március 23-án (hétfőn), 9.00 órától kerül megrendezésre Zalaegerszegen, a Kvártélyházban (8900 Zalaegerszeg, Széchenyi tér 3-5.), melyre a Magyar Fesztivál Szövetség, és a Kvártélyház Szabadtéri Színház Kft. meghívja.

A szakmai napon kerekasztal beszélgetésre hívjuk a szakhatóságok (NAV Zala Megyei Igazgatósága, a Zala Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőség) munkatársait. A szakhatóságokkal történő kerekasztal beszélgetés erősítheti fesztiváljaink, rendezvényeink biztonságos, jogkövető megrendezésére való törekvéseinket.

A rendezvény fontos célja, hogy a régiókban a turisztikai szezont nyújtani, az elő- és utószezon vendégéjszakáit gyarapítani lehessen az együttműködés eredményeként. Szándékunk, hogy a fesztivál-, rendezvény- és konferenciaszervezők, szállásadók, vendéglátásban dolgozók egymás munkáját, rendezvényeit megismerve, egymást segítve tematikus turisztikai csomagokat tudjanak összeállítani, ezzel is erősítve a szálláshelyek kapacitásának jobb kihasználását, a rendezvények, fesztiválok látogatottságának növelését.

Ebben segít a Magyar Turizmus Zrt. és a helyi turisztikai egyesületek, TDM-ek.

Az Agrármarketing Centrum többek között az OMÉK lehetőségeiről és a KAMRA programról ad bővebb tájékoztatást.

 

fsztszov  kvartely

 

További információ, teljes dokumentum itt